KIRJA, JOSTA TULI TOTTA YLEISÖN PYYNNÖSTÄ.

 

Yleisön pyynnöstä.

Tämä kirja syntyi yleisön pyynnöstä – asiakkailtamme saatujen palautteiden pohjalta. Päivitimme See How You Eat Coach -sovelluksemme sisältöjä keväällä 2016. Monien rakastamat ns. vanhat vinkit poistuivat sovelluksesta päivityksen myötä. Saimme palautetta, että vaikka uudetkin vinkit olivat hyviä, monet halusivat säännöllisesti palata vanhoihin.

 

Sovelluksen käyttäjät kaipasivat enemmän konkreettista tietoa ravinnosta ja syömisestä. Asioista, jotka alkuperäisissä sovelluksen sisällä olevissa vinkeissä olivat olleet heti ensimmäisten päivien sisältöä. Päätimme koota vanhoista vinkeistä kirjan – palvelemaan paremmin sekä vanhoja että uusia asiakkaita.

 

1. painos loppuunmyyty – uusittu painos 2019

80/20 Ruokavaliotyökirja – opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon on ehtinyt auttaa jo tuhansia ihmisiä. Se julkaistiin ensimmäisen kerran 2017 tammikuussa. Nyt teemme uusittua painosta (2019). 

 

Pysyvän tasapainon puolesta 

Paine hyvän sisällön luomiselle oli kova, sillä emme halunneet tuottaa pettymystä faneillemme. Lisäksi halusimme luoda jotain uutta ja inspiroivaa niille, jotka mahdollisesti olivat kaikki vinkit joskus jo lukeneet. Alkuperäisestä 30 sivun materiaalista syntyi loppujen lopuksi yli 100 sivun paketti täynnä käytännönläheistä asiaa:

 • nälästä
 • väsymyksestä
 • energiasta
 • tasapainosta
 • mielestä
 • armollisuudesta
 • terveydestä, jne.

Mukaan mahtuu aitojen, oikeiden ihmisten tarinoita tasapainon etsimisestä.

 

Palautetta koelukijoillemme   

Erityiskiitosta koelukijamme antoivat kirjan rakenteesta: “kerrankin puhutaan asioita, jotka ovat omaan arkeen ja tunne-elämään sidoksissa”. Yksi upea koelukijan palaute päätyi itse asiassa lauseiksi kirjan alkusivuille – niin osuva se oli.

Koelukijoiltamme saimme myös arvokasta palautetta sisällön kehittämiseen. Olemme parhaamme mukaan vieneet toiveet lopulliseen toteutukseen. Lisäksi mietimme, millaisia työkaluja voisimme kehittää, että kirjasta opitut asiat päätyisivät arjen teoiksi. Niitä askeleita tukemaan teimme strategiatyökaluja, joiden avulla oma pohdinta ja suunnitelma on helpompi aloittaa.

 

80/20 Ruokavaliotyökirja

80/20-periaate tarkoittaa sitä, ettei tarvitse tehdä 100 % täydellisiä valintoja ruokavaliossaan saadakseen terveyshyötyjä ja voidakseen hyvin. 80 % tasapainoisia valintoja riittää. Tämä on myös malli, johon on helpompi sitoutua, kuin tiukkoihin kuureihin, jotka tutkimustenkin mukaan vain lihottavat. Käytännönläheinen, oivalluttava, omiin ahaa-elämyksiin kannustava, vapaaehtoinen – näinkin me kirjaamme kuvailisimme.

 

Kenelle 80/20 Ruokavaliotyökirja on?

Tämä kirja on sinulle, joka olet mahdollisesti jojoillut painon kanssa. Olet ehkä kokeillut tiukkoja kuureja, kuitenkaan saamatta pysyvää tasapainoa osaksi arkea. Sinulle, joka mietit, miten syömisen avulla saisit enemmän energiaa arkeen ja harrastamiseen. Jos olet kovin kiireinen ja hyvinvointiasiat tuntuvat vain painostavilta, voit saada kirjastamme vinkkejä myös armollisuuteen itseäsi kohtaan. Kirja on erityisesti henkilölle, joka ei ole koskaan perehtynyt tasapainoisen syömisen perusteisiin.

 

Kirja avulla ymmärrät syömisen vaikutuksia:

 • tunteisiimme
 • jaksamiseemme
 • painoomme
 • ja terveyteemme.

 

Useampi lukijoistamme on sanonut meille, että tämä kirja pitäisi olla pakollinen kaikille. Kertomansa mukaan he saivat useita ahaa-elämyksiä omaan ruokavalioonsa. 

 

Uusi painos tulossa pian!

Julkaisemme joulukuussa 2019 uusitun painoksen kirjasta. Tulemme tekemään kaikille ilmaisten strategialomakkeiden laataajille kirjasta ennakkotarjouksen la 30.11. mennessä. Lataa lomakkeet nyt – ja saat ensimmäisten joukossa tietoa uusitusta painoksesta.

 

Lataa ilmaiset strategialomakkeet täältä

 

Pysyvän tasapainon puolesta,

Mia ja Marika

See How You Eat -tiimi

SHYE Mia Marika Venäläinen

 

 

 

Päivitetty 5.11.2019